Tags

  • οδοντίατροι
  • υγεία
  • οδοντίατρος
  • Γήρανση και στοματική υγεία.
  • 3M
  • Filtek
  • Supreme
  • Flow
39η Διεθνής οδοντιατρική έκθεση

39η Διεθνής οδοντιατρική έκθεση

Στη σχετική ανακοίνωσή τους, ανέφεραν πως ενόψει των αμετάβλητων συνθηκών της πανδημίας στη Γερμανία και της αναμενόμενης συνέχισης του εκτεταμένου περιορισμού των προσωπικών επαφών από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς τη νέα χρονιά, αποφάσισαν να αναβάλουν το International Dental Show.

Η εμπορική έκθεση που αρχικά είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 13 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2021. Μεταφέροντας την 39η IDS τον Σεπτέμβριο, οι διοργανωτές ελπίζουν ότι λόγω της αναμενόμενης, βελτιωμένης κατάστασης της πανδημίας και της χαλάρωσης των ταξιδιωτικών περιορισμών, περισσότεροι διεθνείς συνεργάτες και πελάτες θα ταξιδέψουν στην Κολωνία.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύνδεσμος της Γερμανικής Οδοντιατρικής Βιομηχανίας (VDDI) πραγματοποίησε πριν λίγους μήνες συνάντηση την Κολωνία με κεντρικό θέμα την 39η Διεθνή Οδοντιατρική Εμπορική Έκθεση (IDS).

Ο MarkStephenPace, ο Πρόεδρος του VDDI, δήλωσε αρκετά ευχαριστημένος από την έως τώρα συμμετοχή στην έκθεση. Η Koelnmesse, η εταιρία που διοργανώνει την IDS ανυπομονεί να διοργανώσει το μεγαλύτερο  οδοντιατρικό γεγονός για μια ακόμη φορά, με την ασφάλεια και την υγεία των συμμετεχόντων να παραμένουν αδιαπραγμάτευτες.

 Η υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό και προϋπόθεση για την διεξαγωγή εμπορικών συναλλαγών και η προστασία τόσο των εκθετών όσο και των συμμετεχόντων, είναι  η προτεραιότητα της IDS.

Η Koelnmesse, η GFDI (GesellschaftzurFörderungderDental-IndustriembH και ο VDDI1, (VerbandderDeutschenDentalIndustrie) θα φροντίσουν με κάθε τρόπο για μια ασφαλή IDS ενώ θα επανεξετάσουν την εξέλιξη της πανδημίας και θα κρίνουν αναλόγως.

Η Koelnmesse ως διοργανώτρια της IDS έχει θέσει συγκεκριμένα κριτήρια και μέτρα προστασίας κάτω από τα οποία θα γίνει η διεξαγωγή της 39ης IDS.

Η 39η IDS σηματοδοτεί μια νέα αρχή σε ένα κόσμο που πλέον αντιλαμβάνεται την αξία της υγείας και κατ'επέκταση την σημασία της στοματικής υγείας και τις επαναπροσδιορίζει, αξιολογώντας τις εκ νέου.