Τρόποι Αποστολής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε τους παρακάτω τρόπους παραλαβής της παραγγελίας σας:

Τρόπος & Κόστος Αποστολής(*)

Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής:

  • με κατώτατο κόστος 4,00€ με ΦΠΑ για παραγγελίες καθαρής αξίας κάτω των 50€ και έως 4 κιλά.

  • για παραγγελίες βάρους άνω των 4 κιλών, υπάρχει επιπλέον χρέωση +0,8€ με ΦΠΑ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για παραγγελίες καθαρής αξίας άνω των 50€ και για έως 4 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

  • για παραγγελίες βάρους άνω των 4 κιλών, υπάρχει επιπλέον χρέωση +0,8€ με ΦΠΑ για κάθε επιπλέον κιλό.

Το κόστος αντικαταβολής παραγγελιών είναι 1.5€ με ΦΠΑ.

(*) Τα παραπάνω ενδέχεται να τροποποιηθούν. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στις Δυσπρόσιτες Περιοχές (ΔΠ) ΔΕΝ γίνονται παραδόσεις, θα πρέπει ο πελάτης να παραλάβει την παραγγελία του από το πλησιέστερο κατάστημα της συνεργαζόμενης Courier!
Ενδέχεται για τις Δυσπρόσιτες Περιοχές (ΔΠ) να υπάρχει διαφοροποίηση στα τελικά έξοδα αποστολής και έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση μετά την τελική αποδοχή της συναλλαγής εκ μέρους του πελάτη.
Εάν το δίκτυο της εταιρείας ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε δεν εξυπηρετεί την περιοχή που μένετε, έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για εσάς.
Εξαιρούνται δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές όπου η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από τοπικό κατάστημα της συνεργαζόμενης courier.

Σε περίπτωση που ο πελάτης κατά την καταχώρηση της παραγγελίας του συμπληρώσει λάθος στοιχεία αποστολής με αποτέλεσμα τον λανθασμένο υπολογισμό των εξόδων αποστολής, το επιπλέον κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.

Παραλαβή από το κατάστημα

Θα σας ενημερώσουμε όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή από το κεντρικό μας κατάστημα, Ιδομενέως 2 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ειδικές περιπτώσεις αποστολών ή και παραγγελιών

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παραγγελιών μεγάλου όγκου ή και βάρους η αποστολή πραγματοποιείται με μεταφορικά μέσα της απολύτους επιλογής της Εταιρείας ενώ κάποιες παραδόσεις είναι εφικτές μόνο σε μεγάλες αστικές περιοχές. Για ειδικές κατηγορίες προϊόντων, παραδείγματος χάριν προϊόντα που έρχονται κατόπιν παραγγελίας ή είναι πολύ υψηλής αξίας ή εκτός κανονικής ροής του dentaland.gr, ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή πριν τη εκτέλεση της παραγγελίας.

Ισχύς παραγγελιών

Έγκυρες είναι οι παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται από τον Ελλαδικό χώρο και κατ’ επέκταση αποστολές εμπορευμάτων γίνονται μόνο σε αυτόν. Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της ημέρας μεταξύ 08:30 έως 20:30 (εκτός Τετάρτη 8:30-18:00), εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται την επόμενη μέρα εφόσον το προϊόν υπάρχει διαθέσιμο ειδάλλως από 2 έως 20 εργάσιμες ημέρες με κόστος το οποίο αναφέρεται στον αντίστοιχο πίνακα ενημέρωσης πελατών. Εάν ο πελάτης επιθυμεί την παραλαβή της παραγγελίας σε συντομότερο χρονικό διάστημα οφείλει να επικοινωνήσει με την εταιρεία ώστε να βρεθούν εναλλακτικοί τρόποι ταχύτερης αποστολής αυτής. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εντός 10 (δέκα) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της πλην των περιπτώσεων ανωτέρας βίας (απεργίες, καιρικές συνθήκες κτλ) ή μη διαθέσιμων αποθεμάτων.

Αποστολή παραγγελίας

Για να αποφευχθεί η τυχόν επιπλέον χρέωση μεταφορικών η παραγγελία πραγματοποιείται όταν όλα τα προϊόντα που υπάρχουν μέσα σε αυτήν είναι διαθέσιμα.
Αν για κάποιο λόγο θέλετε να παραδοθούν μόνο τα διαθέσιμα προϊόντα της παραγγελίας παρακαλούμε να επιλέξετε το αντίστοιχο πεδίο πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας ή καλέστε μας στο 2810 322 250, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας ή πραγματοποιήστε ξεχωριστή παραγγελία για τα μη διαθέσιμα προϊόντα.
Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας διεκπεραιώνεται κατά την τελική επεξεργασία της παραγγελίας και την συλλογή των προϊόντων σας.

Πληροφόρηση σε περιπτώσεις μη διαθέσιμων προϊόντων

Προϊόντα τα οποία έχετε κάνει παραγγελία και δεν είναι διαθέσιμα, αλλά έχουν την ένδειξη κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Συνήθως, η ενημέρωση σας γίνεται εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας στα στοιχεία επικοινωνίας που συμπληρώσατε κατά την παραγγελία σας.

Διεκπεραίωση της αποστολής με την παραλαβή των προϊόντων

Αναφέρεται ξεκάθαρα ότι τα προϊόντα της παραγγελίας σας αποστέλλονται και η ευθύνη για την μεταφορά στο σημείο που μας έχετε υποδείξει και μέχρι την παραλαβή τους από εσάς είναι της Dentaland – Οδοντιατρικά & Νοσοκομειακά Είδη. Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξετε εσείς την μεταφορική εταιρία ή η μεταφορά να γίνει με δικά σας μέσα τότε την ευθύνη της μεταφοράς την έχετε εσείς.
Επίσης κατά την παραλαβή του εμπορεύματος θα πρέπει να γίνεται εκτεταμένος έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να παρατηρηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν δημιουργήθηκε κατά την μεταφορά.
Σε τυχόν ενδεχόμενο που εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα στην συσκευασία παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην παραλαβή του εμπορεύματος αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εάν εντοπίσετε πρόβλημα αμέσως μετά την παραλαβή, αυτό θα πρέπει να το δηλώσετε άμεσα στον μεταφορέα. Αμέσως μετά παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μαζί μας ενημερώνοντας μας τη σχετική δήλωση.